Forumul Hunedoara

non comercial


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Fotografii vechi

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

2 Re: Fotografii vechi la data de 16.03.10 20:45

siderurgistul


Imagini din centrul vechi:

Cladirea cu restaurantul Corviniana de azi in doua ipostaze diferite, podul este cel de la Catedrala:

Intre cele doua poduri de azi, in spate se afla castelul iar in stanga drumul spre Cincis. Cladirea a doua din dreapta se recunoaste usor astazi (7 pink). Cladirea mare din stanga ei a fost demolata:O imagine foarte rara. Targul Hunedoarei la 1905. Podul este cel dinpre Cincis. In dreapta se recunoaste cladirea 7 pink de azi. Cladirea mare din centru a fost demolata. In stanga podului lipeste cladirea cu turn pe colt(cea mai din stanga din poza de mai sus), neconstruita inca la acea vreme. Monumentul cu corbul in varf se afla in dreptul podului spre Teliuc:

Podul dinspre Cincis, cladirea de pe colt nu era inca construita in 1909:Ultima editare efectuata de catre siderurgistul in 19.04.10 0:10, editata de 8 ori

3 centrul vechi la data de 18.03.10 12:29

siderurgistul


Catedrala:


Randul de cladiri paralel cu Cerna. In stanga e azi Catedrala:


cele doua laturi de cladiri din centrul vechi, cel paralel cu Cerna in dreapta si cel perpendicular pe Cerna inainte. In stanga curge Cerna:la dreapta randul de cladiri perpendicular pe Cerna, la stanga e acum parcul din centrul vechirandul de cladiri perpendicular cu Cerna:podul de la tabacarie, mai sus putin de actuala confluenta Zlasti-Cerna (cladirile sunt ale Fierariei Perinetei, situata in zona garajelor de la iesirea spre Teliuc):Cele doua randuri de cladiri din centrul vechi. In stanga e acum parcul:Randul de cladiri perpendicular pe Cerna. In dreapta e acum Catedrala:Randul de cladiri perpendicular pe Cerna. In stanga e acum parcul iar inainte e primul pod peste Cerna:

Continut sponsorizat


Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum