Forumul Hunedoara

non comercial


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

2010

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 2010 la data de 25.07.10 16:10

coco


Anul asta s-a tinut odata cu zilele orasului si a fost o mare deziluzie.
In primul rand nu exista un program. Pe afisul primariei scrie doar ora 10-22 spectacol medieval al Ordinului Cavalerilor de Hunedoara.
Deci nu puteam stii ce va fi si cand.
Venit in zona pentru o nunta in Deva, am trecut cu niste prieteni duminica pe la pranz pe la Castel sa vedem spectacolul medieval. La intrarea in castel se percepea bilet ca intr-o zi obisnuita. Si nu era nici un eveniment in castel, conform spuselor vanzatoarei de bilete. Doar cativa cavaleri faceau poze cu copiii. Protestand ca asta nu e spectacol medieval, vanzatoarea ne spune ca in curtea exterioara a castelului ar trebui sa fie spectacolul. Unde bineinteles ca nu era nimic, decat un cort pe iarba.Castelul arata in continuare ca dupa razboi, cu schele parasite si imbracat in folie de polietilena. Aviz celor ce vor sa-l viziteze. Mai jos vedeti ce fotografii duceau turistii acasa.Halal spectacol medieval, halal impresie facuta turistilor.

2 Re: 2010 la data de 03.08.10 21:26

alin


Ziceau cei de la primarie in Curier ca s-ar tine Ziua Castelului la mijlocul lui octombrie...

3 Re: 2010 la data de 07.08.10 15:34

sir_drinkalot


Schelele nu sunt părăsite, se lucrează intens sub folia de plastic. Se lucrează la restaurarea elementelor de piatra. Este și pentru protecția turiștilor pusa acolo, altfel tot praful de la sablare și alte activități ar fi luat de vânt și dus pe pod. Cat despre program într-adevăr nu erau menționate orele de spectacol. Posibil sa fi fost la masa cavalerii ca doar trebuie sa mănânce și ei. In rest spectacole au fost și sâmbăta și duminica la castel, la diverse ore care din pricina proastei comunicări cu primăria nu au fost afișate.

4 Re: 2010 la data de 07.08.10 21:58

coco


Cand am fost eu acolo activitatea pe schele era 0. Poate erau in pauza de masa si muncitorii, la o bere cu cavalerii scratch
Acu serios vorbind, cum se poate organiza un eveniment in 2010 fara un program? Prosta comunicare? Pai ce comunica prin fum ca pe vremea lui Iancu? Nu au mobile?
E vorba de altceva aici. De lipsa de respect fata de turisti a unor "tarani de Hunedoara" care se intampla sa ocupe functii de conducere in primarie si la Castel.

Continut sponsorizat


Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum